Krunica Presvetom Oltarskom Sakramentu

Moli se na Gospinu krunicu

Vjerovanje

Triput: Budi hvaljen i slavljen Isus u Presvetom Oltarskom Sakramentu od sada i dovijeka!

1. desetica:

Veliko zrno: Presveta Bogorodice prikaži Presvetom Trojstvu Predragocjenu Krv i tajne boli Rane na desnoj ruci svog Sina Isusa Krista u naknadu za grijehe protiv Presvetog Oltarskog Sakramenta!

Mala zrna: Hvaljen i čašćen budi Presveti Oltarski Sakramenat po predragocjenoj Krvi Isusovoj od sada i dovijeka u naknadu za obeščašćenja u crkvi počinjena!

Druga desetica:

Veliko zrno: Presveta Bogorodice prikaži Presvetom Trojstvu Predragocjenu Krv i tajne boli Rane na lijevoj ruci svog Sina Isusa Krista u naknadu za grijehe protiv Presvetog Oltarskog Sakramenta!

Mala zrna: Hvaljen i čašćen budi Presveti Oltarski Sakramenat po predragocjenoj Krvi Isusovoj od sada i dovijeka u naknadu za grešno ponašanje kod svete Mise!

Treća desetica:

Veliko zrno: Presveta Bogorodice prikaži Presvetom Trojstvu Predragocjenu Krv i tajne boli Rane na desnoj nozi svog Sina Isusa Krista u naknadu za grijehe protiv Presvetog Oltarskog Sakramenta!

Mala zrna: Hvaljen i čašćen budi Presveti Oltarski Sakramenat po predragocjenoj Krvi Isusovoj od sada i dovijeka u naknadu za nećudoredno ponašanje kod svete Pričesti!

Četvrta desetica:

Veliko zrno: Presveta Bogorodice prikaži Presvetom Trojstvu Predragocjenu Krv i tajne boli Rane na lijevoj nozi svog Sina Isusa Krista u naknadu za grijehe protiv Presvetog Oltarskog Sakramenta!

Mala zrna: Hvaljen i čašćen budi Presveti Oltarski Sakramenat po predragocjenoj Krvi Isusovoj od sada i dovijeka u naknadu za kletve, psovke, zloupotrebe i drskosti protiv Presvetog Oltarskog Sakramenta!

Peta desetica:

Veliko zrno: Presveta Bogorodice prikaži Presvetom Trojstvu Predragocjenu Krv i tajne boli Rana svog Sina Isusa Krista u naknadu za grijehe protiv Presvetog Oltarskog Sakramenta!

Mala zrna: Hvaljen i čašćen budi Presveti Oltarski Sakramenat po predragocjenoj Krvi Isusovoj od sada i dovijeka u naknadu za svetogrdno primanje Presvetog Oltarskog Sakramenta!

Ostavite komentar

Pin It