Molitva koju je diktirao sam Isus pronađena u spisima svetog Padre Pija

Molitva koju je diktirao sam Isus, pronađena u spisima Padre Pija za koju je Padre Pijo rekao: raširite je, ispisujte je, molite.

“Gospodaru moj, Isuse Kriste, prihvati cijelog me za vrijeme koje mi je preostalo: moj posao, moj dio radosti, moje tjeskobe, moj umor, nezahvalnost koja mi može doći od drugih, dosadu, samoću koja me obuzima preko dana, uspjehe, neuspjehe, sve što me košta, moje bijede. Od čitavog svog života želim napraviti snop cvijeća, staviti ih u ruke Svete Djevice. Neka postane plod milosrđa za sve duše i zasluga za mene tamo gore na Nebu”.

Padre Pio i molitva

Njegove su molitve uglavnom bile vrlo jednostavne. Volio je moliti krunicu i preporučivao je drugima. Nekome tko ga je pitao koje nasljedstvo želi ostaviti svojoj duhovnoj djeci, njegov je kratki odgovor bio: “Moja kćeri, krunicu”. Imao je posebnu misiju za duše u Čistilištu i poticao je sve da mole za njih. Rekao je: “Čistilište moramo isprazniti svojim molitvama”.

Otac Agostino Daniele, njegov ispovjednik i voljeni prijatelj rekao je: “Divio sam se Padre Piju, njegovom uobičajenom sjedinjenju s Bogom.!

Padre Pio: Spavajte u Kristovim rukama

Još jedan posebni oblik molitve je spavanje u milosti Gospodina koji je nadahnuo Padre Pio:

“Svake noći, dok odlazite spavati, pozvani ste na spavanje u milosti i milosti našeg Gospodina. Pozvani ste da se odmorite u njegovom naručju kako biste se podmladili i osvježili. Spavanje je slika molitve i zapravo može postati oblik molitve. Odmarati se znači počivati ​​u Bogu. Svaki otkucaj vašeg srca mora postati molitva Bogu, a svaki otkucaj njegova Srca mora postati ritam vašeg odmora”, piše u dnevniku Padre Pija.

Preuzeto s medjugorje-news.com

Ostavite komentar

Pin It