NADBISKUP DRAŽEN KUTLEŠA ČESTITAO VATRENIMA NA OSVOJENOJ BRONCI

Čestitku je uputio izborniku Daliću i svim članovima Hrvatske nogometne reprezentacije.

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, nadbiskup splitsko-makarski Dražen Kutleša, uputio je čestitku izborniku i svim članovima Hrvatske nogometne reprezentacije povodom osvajanja brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

‘Poštovani izborniče gospodine Zlatko Daliću,
cijenjeni hrvatski nogometni reprezentativci!

Čestitamo Vam na postignutom izvanrednom uspjehu osvajanju trećeg mjesta na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru! Ovom ‘zlatnom’ broncom upisali ste se u anale hrvatskoga športa, a još više u srca svakoga čovjeka koji cijeni športski duh zajedništva i fair playa.

Nakon povijesnog uspjeha na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. godine ponovno ste na natjecanju u Katru obradovali sve navijače diljem domovine i svijeta, štoviše, sav hrvatski narod. Dali ste dragocjeni doprinos u promicanju temeljnih vrijednosti zajedništva, požrtvovnosti i hrabrosti. Pružili ste primjer i inspiraciju našim mladima kako se uspjeh postiže poštenim, poniznim i ustrajnim radom. Osobito nas raduje što ste se uvijek sjetili hrvatskih branitelja kojima i danas zahvaljujemo za žrtvu koju su podnijeli za samostalnu i slobodnu Hrvatsku. Pokazali ste da je njihova žrtva bila temelj i preduvjet da bi naša domovina u zajedništvu slobodnih naroda mogla iznjedriti ono najbolje što ima.

Primite srdačne pozdrave i izraze osobitog poštovanja uz molitvu da Gospodin blagoslovi Vaš rad i Vaše obitelji, napose u ovim danima iščekivanja svetkovine Božića kada slavimo rođenje našega Spasitelja Isusa Krista!”

Preuzeto s laudato.tv

Ostavite komentar

Pin It