NAJAVA: MEĐUNARODNA DUHOVNA OBNOVA ZA BRAČNE PAROVE U MEĐUGORJU

U tijeku su prijave za 21.Međunarodnu duhovnu obnovu za bračne parove koja će se održati u Međugorju od 2. do 5. studenoga 2022. pod geslom „Učite od mene i naći ćete mir (Mt 11, 28-30).“

Predavači na duhovnoj obnovi bi će fra Serđo Ćavar. Član je Hercegovačke franjevačke provincije, za svećenika je zaređen 2013. Obnašao je službu kapelana u Posušju, trenutno je odgojitelj bogoslova u Zagrebu. Doktorirao je na temu: „Duhovno vodstvo i duhovnik pred izazovima krize očinstva i svećeničkog identiteta.“ Aktivno djeluje u obiteljskom pastoralu.

Uz njega, predavači na duhovnoj obnovi biti će Ivana i Dalibor Šarušić, bračni par aktivan u Kursilju u pastoralu bračnih parova.

Koordinator duhovne obnove je fra Zvonimir Pavičić, župnik župe Međugorje.

Duhovna obnova će se održati u dvorani iza crkve. Prijave možete izvršiti putem e-maila: seminar.marija@medjugorje.hr (za Mariju Dugandžić). Broj sudionika je ograničen zbog prostora, stoga vas molimo da svoje prijave izvršite što prije. Isto tako molimo sve bračne parove, sudionike seminara da sami osiguraju smještaj u Međugorju. Više informacija kao i cijeli raspored po danima možete pronaći ovdje.

Ostavite komentar

Pin It