Župne obavijesti – 30. travnja 2023.

Danas na Podbrdu molimo krunicu u 14 sati, u petak je križni put na Križevcu u isto vrijeme.

Svete mise u iduću nedjelju su u 7, 8, 10 (Prva sv. pričest) 12 i 18 sati. U područnim crkvama neće biti slavljene svete mise.

SVIBANJSKA POBOŽNOST
U mjesecu smo svibnju, mjesecu koji je na poseban način posvećen Blaženoj Djevici Mariji. Zato pozivamo sve Vas da se što više uključite u večernji molitveni program, molitvu krunice i svetu misu kako bismo zahvalili Mariji za sve pružene milosti i blagoslove.

Idući petak, subota i nedjelja prvi su u mjesecu i dani su pomirenja. Sveta misa u Miletini je u petak u 6:45 sati, a na Vionici u subotu u 7 sati.

ISPOVIJED ZA KRIZMANIKE I PRVOPRIČESNIKE
Ispovijed za naše krizmanike i prvopričesnike, njihove roditelje i kumove bit će u petak, 5. svibnja u 15 sati u župnoj crkvi.

KRIZMA
U subotu, 6. svibnja u 10 sati je krizma u našoj župi. Okupljanje krizmanika i kumova je u 9:15 kod Gospina kipa.

PRVA SV. PRIČEST
U nedjelju, 7. svibnja u 10 sati je Prva sveta pričest u našoj župi. Okupljanje prvopričesnika i njihovih roditelja je u 9:30 sati kod Gospina kipa.

OBAVIJEST IZ MZ BIJAKOVIĆI
Odbor za groblje Brzomelj poziva sve zainteresirane osobe za grobno mjesto i izgradnju grobnice u groblju Brzomelj da pošalju poruku (viber, whatsApp, sms) s podacima (ime( ime oca) prezime, adresa i mjesto stanovanja i broj otvora grobnice – jedan/dva otvora) na broj 063/065-544 do 8.5.2023. radi utvrđivanja točnog broja zainteresiranih za grobno mjesto i vrstu grobnice.

Ostavite komentar

Pin It