MATER FATIMA 2023. Svjetska molitva krunice i posveta Bezgrešnom Srcu Marijinu

Molitveni projekt “Mater Fatima”, zajedno s marijanskim pokretom Theotokos i biskupijom Yakima u saveznoj državi Washington u SAD-u na blagdan svetih fatimskih pastira Franje i Jacinte Marto, 20. veljače, poziva na 5. svjetsku molitvu Krunice.

Biskup Yakime mons. Joseph J. Tyson predvodit će iz katedrale Svetog Pavla krunicu koja će se prenositi uživo na televiziji, radiju i društvenim medijima. Izravan prijenos na hrvatskom jeziku od 20:30 ostvarit će zajedno LaudatoTv, Hrvatski katolički radio, Radio Marija i Radio Mir Međugorje. Program uključuje molitvu Krunice na više svjetskih jezika, klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu i čin posvete Isusu po Bezgrešnom Srcu Marijinu.

Logo 5. Svjetske molitve krunice / www.materfatima.org

Središnja nakana ove godine je molitva da se sačuva nevinost sve djece na svijetu. Uz ovu, nakane molitve Krunice su: obraćenje grešnika i pobjeda Bezgrešnog Srca Marijinog, za obitelji, jezgru društva i podlogu duhovnih zvanja, za Papu i njegovu predvodničku misiju kao sveopćeg pastira Katoličke Crkve te za misionare, kako bi ih vatra Duha Svetoga mogla dovesti do evangelizacije u svim krajevima svijeta.

Središnja nakana ove godine je molitva da se sačuva nevinost sve djece na svijetu.

“Naša nebeska Majka nas želi voditi k Isusu, a siguran put do njega je posveta njezinom Bezgrešnom Srcu”, poručuju organizatori i pozivaju na uključenje u ovaj molitveni događaj.

Preuzeto s hkm.hr

Ostavite komentar

Pin It