Ukazanja u Knocku: Zaštita svih obitelji svijeta

Vidjeli smo da su sveti Josip i Sveta obitelj moćni i sveti zaštitnici svih obitelji na Zemlji. Potvrdu o tome nalazimo u mnogim ukazanjima. Jedno od njih, koje je Katolička Crkva priznala, dogodilo se u Knocku u Irskoj 1879. godine.

Bila je to olujna noć: malo selo je poplavila kiša. Grupa od dvadeset i dvoje ljudi nalazila se ispred crkve kada se dogodio sasvim neočekivan prizor: na vanjskom zidu crkve, pred začuđenim prisutnima, pojavila se Gospa u pratnji sv. Josipa i sv. Ivana. Oltar s Jaganjcem i križem bio je okružen anđelima. Tri su lika šutjela, ali su vidiocima ukazala na knjigu Otkrivenja. Nadalje, dogodila se nevjerojatna i iznimno značajna činjenica: iako je padala jaka kiša i puhao jak vjetar, tlo ispod triju lika i stražnji zid crkve ostali su potpuno suhi. Iz ovog događaja, simboličkog i metaforičkog, možemo shvatiti da nas pod zaštitom Marije i Josipa (i naravno Isusa, koji je u Knocku bio prisutan kao Jaganjac na oltaru) ne može pogoditi nikakva oluja.

Sveta obitelj bdije nad nama i našim domovima i štiti nas od svih nedaća, ako joj se u vjeri obratimo i posvetimo njoj svoju obitelj, mogu bjesniti gromovi i munje, ali će naš dom ostati zaštićen i neozlijeđen.

Izvor: facebook stranica Sveta Maravillas od Isusa

Ostavite komentar

Pin It