MOLITVA BEZGREŠNOJ OD ČUDOTVORNE MEDALJICE

Molitva Bezgrešnoj Čudotvorne medaljice (1)

Djevičanska Majko Božja, bezgrešna Marijo, tebi, našoj Gospi od Čudotvorne medaljice pri­kazujemo se i posvećujemo.

Neka ova medaljica bude za svakoga od nas siguran znak tvoje ljuba­vi i trajna opomena na naše dužnosti prema tebi. Učini da ostanemo pod tvojom ljubaznom zašti­tom i u milosti tvoga Sina dokle god je budemo nosili.

O moćna Djevice i Majko našeg Spasi­telja, zadrži nas tijesno uza se svakog trenutka našeg života. Isprosi nam, djeci svojoj, milost sretne smrti tako da uzmognemo zajedno s to­bom uživati nebesko blaženstvo u vijeke. Amen.

Zdravo, Marijo…

***

Molitva Bezgrešnoj Čudotvorne medaljice (2)

O naša ljubljena Gospođo od Čudotvorne medaljice, Ti si se pokazala s. Katarini Labure kao posrednica između ljudi i Boga, čuj me zazivam Te ! /stavi nakanu/

U Tvoje majčinske ruke polažem sve svoje vremenite i duhovne potrebe i pouzdajem se u Tvoju milost, koju se usuđujem prositi od tvoje dobrote.

Ponizno te molim da o tome govoriš sa svojim božanskim Sinom i Njega za uslišanje zamoliš, pa ako to Njegovoj svetoj volji odgovara i ako je to mojoj duši na spasenje, usliši me!

Kada Ti svoje moleći ruke Gospodinu podižeš, udostoj se, o moćna Djevice, zauzeti se i za mene izaogrni me u svoje milosne zrake!

Tako će moja dušabiti u svjetlu i toplini Tvojih zraka milosti oslobođenaod svih grijeha. Čista i radosna slijedit će Tvoje krepostido dana kada ćeš me Ti na nebeskim vratima primiti! Amen.

Ostavite komentar

Pin It