ŽUPNE OBAVIJESTI – 20. STUDENOGA 2022.

Nedjeljom na Podbrdu molimo krunicu u 14 sati, a u petak je križni put na Križevcu u isto vrijeme.

Svete mise u iduću nedjelju u 7, 8, 9:30, 11 i 18 sati. U područnim crkvama, u Miletini, Vionici i Šurmancima
u 9 sati.

SVETA CECILIJA – U utorak, 22.11. je sveta Cecilija. Naš zbor „Kraljica mira“ će proslaviti svoju zaštitnicu na večernjoj svetoj misi. Sveta misa slaviti će se na nakanu za pokojne članove zbora.

22. OBLJETNICA OD FRA SLAVKOVE SMRTI
U četvrtak, 24.11. je dvadeset druga obljetnica smrti našeg fra Slavka Barbarića. Tom prigodom na Križevcu u 14 sati molit ćemo križni put, a svetu misu za fra Slavka slavit ćemo navečer u 18 sati.

U petak, 25.11. na groblju Srebrenica u Miletini bit će sveta misa u 14 sati povodom sv. Kate. Nakon mise bit će susret mještana Miletine.

25. OBLJETNICA DJELOVANJA RADIOPOSTAJE MIR MEĐUGORJE

Radiopostaja Mir Međugorje proslavlja 25. obljetnicu svog djelovanja. Stoga vas pozivamo da dođete u petak 25. studenog u 20 sati na koncert klape sv. Juraj HRM – a u Dvoranu Ivana Pavla II.

U petak, 25. 11. je cjelonoćno klanjanje.

U iduću nedjelju je prva nedjelja Došašća. Tijekom Došašća slavit ćemo svete mise zornice u 6 sati ujutro svaki dan osim nedjelje. Kao i prošle godine neće biti svete mise u 7:30 već samo misa zornica na kojoj ćemo moliti i za naše pokojne.

ADVENTSKI VIJENCI – Nakon svetih misa u iduću prvu nedjelju Došašća, naši framaši će prodavati adventske
vijence koje su sami izradili u proteklim danima. Kupo- vinom vijenaca podržite njihov trud i rad, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Dragi župljani, za obnovu doma obitelji Bukovac iz Šurmanaca prikupili smo 32000 KM. Hvala vam!

Ostavite komentar

Pin It