Župne obavijesti – 3. rujna 2023.

Danas na Podbrdu molimo krunicu u 14 sati, a u idući petak na Križevcu neće biti organizirane molitve križnog puta.

U iduću nedjelju u našoj župi je proslava blagdana Uzvišenja svetoga križa. Svete mise u župnoj crkvi su u 7, 8, 12 i 18 sati. Sveta misa na Križevcu je u 11 sati. U područnim crkvama nema svetih misa.

Obavijest o početku školske godine 2023./2024.

U ponedjeljak 4. rujna 2023. počinje nova školska godina. Sveta misa i blagoslov za ovu školsku godinu bit će u ponedjeljak 4. rujna u 9 sati. Pozivamo učenike svih razreda, djelatnike škole i roditelje da dođu na ovo misno slavlje. U 10 sati po raspored sati u školu dolazi predmetna nastava, a u 10:30 sati razredna nastava. Detaljnije informacije pogledajte na stranicama škole.

U petak 8. rujna je blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije, Mala Gospa. Svete mise su samo u župnoj crkvi u 8, 11 i 18 sati.

Franjevačka mladež – FRAMA započinje sa svojim redovitim susretima u petak 8. rujna u 19:30 sati u Žutoj dvorani. Tada će biti upis novih članova. Pozivamo srednjoškolce i studente iz naše župe koji žele biti dio Frame da dođu na ovaj susret.

Započinjemo s probama pjevanja za mali zbor ,,Golubići mira”. Molimo roditelje da potiču svoji djecu i uključe ih u tu lijepu liturgijsku službu. Probe se održavaju u vjeronaučnoj dvorani subotom u 10:00 sati.

Prvi susret naših ministranata i upisi novih ministranata su u subotu 16. rujna u 9:30 sati.

Obavijest o promjeni priloga za misno slavlje

Poštovani vjernici, sukladno odluci Biskupske Konferencije BiH, obavještavamo Vas kako je došlo do promjene priloga za misno slavlje: od 1. rujna 2023. godine, iznos priloga za misno slavlje bit će 30,00 KM.

Ostavite komentar

Pin It