Župne obavijesti – 19. veljače 2023.

Danas na Podbrdu molimo krunicu u 14 sati, u petak je križni put na Križevcu u isto vrijeme. U iduću nedjelju svete mise su u 7, 8, 9:30, 11 i 18 sati. U područnim crkvama, u Miletini, Vionici i Šurmancima u 9 sati.

POKLADNI KONCERT
U ponedjeljak, 20. veljače, poslije večernje mise u 19:00 sati u Dvorani Ivana Pavla II. naši zborovi i klape će nam prirediti pokladni koncert. Dođite i radujmo se s našim mladima!

KORIZMA
U srijedu, 22. veljače je Čista srijeda – Pepelnica, početak korizmenog vremena. Tog dana je post i nemrs. Na svetim misama ujutro i navečer imat ćemo obred pepeljanja – vidljivi znak našeg prihvaćanja posta pokore. U vremenu korizme nema vjenčanja. Posebnost korizmenog vremena je razmatranje Kristove muke pobožnosti Križnoga puta. Raspored pobožnosti je petkom:

Na Križevcu u 14 sati;

U područnim crkvama u 16 sati;

U župnoj crkvi nakon večernje svete mise.

DUHOVNA OBNOVA
U srijedu i četvrtak bit će duhovna obnova za župu koju će voditi fra Josip Vlašić. Raspored obnove: krunica u 17:00, misa u 18:00, duhovni nagovor u žutoj dvorani u 19:00 sati (nakon mise). Godišnja duhovna obnova svima nam je potrebna. Zato uskladite svoje obveze i sudjelujte u ovoj obnovi.

U subotu je 25. u mjesecu i biti će redovito mjesečno cjelonoćno klanjanje.

Ostavite komentar

Pin It