Župne obavijesti – 29. rujna 2024.

Danas na Podbrdu molimo krunicu u 14 sati, a u petak je križni put na Križevcu u isto vrijeme.

Svete mise u iduću nedjelju u 7, 8, 9:30, 11 i 18 sati. U područnim crkvama, u Miletini, Vionici i Šurmancima u 9 sati.

Od prvog listopada klanjanje subotom bit će odmah nakon večernje mise.

LISTOPAD – Gospin mjesec
Dragi župljani, u listopadu smo na poseban način pozvani na pobožnost Blaženoj Djevici Mariji. Molite stoga krunicu u svojim obiteljima, sudjelujte u večernjem molitvenom programu, nedjeljom u molitvi na Podbrdu, molite Gospine litanije i pjevajte pjesme u čast Blažene Djevice Marije i tako zazivajte njezin majčinski zagovor.

SV. FRANJO ASIŠKI
U četvrtak 3.10. nakon večernje mise bit će Obred preminuća svetog Franje, a u petak 4.10. je svetkovina svetoga Franje Asiškoga. Mise su taj dan u 8 i u 18 sati.

U subotu 5.10. na spomendan sv. Faustine Kowalske slavit ćemo sv. misu u 8 sati u Šurmancima.

Idući petak i subota prvi su u mjesecu i dani su pomirenja. Sveta misa u Miletini je u petak u 6:45 sati, a na Vionici u subotu u isto vrijeme.

ŽUPNO HODOČAŠĆE U RIM
Poznato vam je da je papa sljedeću 2025. godinu proglasio godinom hodočašća i pozvao vjernike da hodočaste u Rim. Naša župa organizira hodočašće za župljane od 10. do 16. veljače 2025. Osim Rima, hodočastit ćemo u Asiz, Montecasino, Orvieto i Padovu. Cijenu hodočašća i sve druge informacije možete dobiti u Župnom uredu. Prijave za hodočašće počinju sutra, a završavaju 1. prosinca.

Ostavite komentar

Pin It