Župne obavijesti – 17. prosinac 2023.

U tijeku je Devetnica Rođenju Kristovu. Kroz ovih devet dana u 14 sati na Podbrdu molimo krunicu. Stoga u idući petak neće biti križnog puta na Križevcu, nego krunica na Podbrdu. Svete mise u iduću nedjelju u 7, 8, 9:30, 11 i 18 sati. U područnim crkvama u 9 sati.

Danas je Nedjelja Caritasa, milostinja ide u karitativne svrhe. Izvan crkve trećari će prodavati kolače i pšenicu, a sav prihod ide za pomoć najpotrebnijima.

Molimo Vas da ispovijed ne ostavljate za zadnje dane. Svaki dan imate mogućnost za ispovijed prije mise zornice u 5.30 ujutro, također od 10 do 12 te od 16 sati.

Od sutra ćemo primati svete mise za Vas župljane za mjesece siječanj i veljaču.

TREĆA ŽUPNA KATEHEZA
Nastavljamo s našim katehezama u Došašću. Sljedeća kateheza je u srijedu, 20. prosinca u 19:30 u dvorani Ivana Pavla II..

Dragi župljani, vi ste za župe u Sarajevu darovali 700 l vina. Hvala vam!

U iduću nedjelju na Badnji dan ne će biti organizirane molitve krunice na Podbrdu. Večernji molitveni program u župnoj crkvi počinje krunicom u 17 sati. Sveta misa Badnje večeri je u 18 sati. Nakon mise bit će prikaz živih jaslica. U 22:30 počinje molitveno bdjenje (klanjanje), a zatim slijedi sveta misa Polnoćka u 24 sata.

Ostavite komentar

Pin It