Župne obavijesti – 28. srpnja 2024.

Danas na Podbrdu molimo krunicu u 16 sati, a u petak nema organizirane molitve križnog puta na Križevcu. (Mladifest)

Danas je Svjetski dan baka i djedova i starijih osoba. Za njih će fra Svetozar Kraljević u 17 sati održati katehezu u Dvorani Ivana Pavla II., a na večernjem molitvenom programu ćemo ih se sjetiti u molitvi.

Svete mise u iduću nedjelju su po redovitom nedjeljnom rasporedu; župna crkva 7, 8, 11 i 19 sati, a u područnim crkvama u Miletini, Vionici i Šurmancima u 9 sati.

Idući petak, subota i nedjelja prvi su u mjesecu i dani su pomirenja. Sveta misa u Miletini je u petak u 6:45 sati, a na Vionici u subotu u isto vrijeme.

U četvrtak, 1. kolovoza započinje 35. MLADIFEST. Molimo da ovo vrijeme bude jedna velika duhovna obnova za sve mlade koji će doći u našu župu i budimo dobri domaćini. Mladifest završava misom na Križevcu u utorak 6. kolovoza 2024.

U petak 2. kolovoza na Gospu od Anđela može se dobiti potpuni „porcijunkulski“ oprost u svim bazilikama, svetištima i župnim crkvama. Potrebno je pohoditi crkvu i izmoliti Oče naš i Vjerovanje, pristupiti sakramentu pokore, pričestiti se i moliti na nakanu Svetoga Oca Pape. Oprost se može dobiti samo jedanput. Pohod crkvi može se obaviti već od podneva prethodnoga dana. Riječ je o oprostu koji je sv. Franjo Asiški dobio od Sv. Oca Pape.

U iduću nedjelju. 4. kolovoza u Miletini u 9 sati fra Marko Dragićević proslavit će Zlatnu misu. Bogu zahvaljujemo na njegovoj svećeničkoj službi.

Ostavite komentar

Pin It