Međugorje na Nacionalnom euharistijskom kongresu u Indianapolisu, SAD

Od 17. do 21. srpnja, u Indianapolisu u Sjedinjenim američkim državama nazočno je više od 100.000 katolika iz svih krajeva SAD-a i drugih dijelova svijeta, okupljenih na Nacionalnom euharistijskom kongresu, koji je organizirala Konferencija katoličkih biskupa SAD-a. Cilj i svrha događanja je častiti i štovati Isusa Krista u Presvetom oltarskom sakramentu; slaviti ljepotu i snagu katoličke vjere; i unijeti novi žar u srca vjernika!

”Zadnji put se to dogodilo u Sjedinjenim Američkim Državama 1941. godine, stoga je ovo nevjerojatan događaj, ispunjen snagom Duha Svetoga i velikim uzbuđenjem svih prisutnih”, javljaju nam sudionici ovog događaja u Indianapolisu.

Mnoge katoličke organizacije i službe su prisutne na Euharistijskom kongresu, nudeći sudionicima priliku da upoznaju načine na koje služe Crkvi. Među njima je i Informativni centar Mir Međugorje za englesko govorno područje koji je imao štand u izložbenom prostoru.

‘’Naša je misija bila jednostavna: promovirati Međugorje i educirati ljude o uzbudljivom poslu koji engleski Informativni centar Mir Međugorje obavlja u prenošenju poruke Međugorja u SAD-u i ostatku engleskog govornog područja. Neka Duh Sveti i Gospa i dalje vode Centar kako bismo mogli ispuniti poslanje koje nam je povjereno’’, kazali su nam iz ovog centra.

Više na Radiopostaja Mir Međugorje

Ostavite komentar

Pin It