Čudotvorna molitva Gospi Karmelskoj

Za Gospu od brda Karmela mnogi svjedoče da im je promijenila živote i teške životne situacije. Gospa Karmelska toliko je čašćena da joj je posvećen cijeli jedan crkveni red, karmelićani.

Donosimo vam posvetnu molitvu Gospi Karmelskoj koju možete moliti za vlastite potrebe, a za koju mnogi kažu da je zbog djelotvornosti čudotvorna. Naravno, tu riječ trebamo uzeti sa rezervom, jer sva čudotvornost naših molitvi krije se u našoj vjeri:

MOLITVA

O, slavna naša Majko, milosrdna Gospo Karmelska! Mnogima koji su se molili pred tvojim likom udijelila si tolike brojne milosti.

Pun pouzdanja i ja molim pred tvojim svetim likom: pomozi mi u ovoj mojoj nevolji (spomenuti nakanu). Znam da nisam zavrijedio milost, ali se uzdam u beskonačnu ljubav tvoga Sina koji me svojom ljubavlju učinio dostojnim ljubavi Oca nebeskoga. Uvjeren u tvoju neizmjernu majčinsku ljubav, utječem se tvome čudotvornom zagovoru. Pomozi mi u ovoj potrebi, tebi poznatoj. Isprosi mi pomoć od Boga. Neka me zahvalnost za tvoju dobrotu potakne da budem vjeran Bogu, da živim prema evanđelju tvoga Sina i dopustim da me vodi Duh Sveti. O, Majko, Gospe Karmelska reci Bogu samo jednu riječ za mene i on će te uslišati.

Hvala ti, majko naša zaštitnice, odvjetnice i zagovornice! Amen.

Izvor: Bogjetu

Ostavite komentar

Pin It