Župne obavijesti – 28. svibnja 2023.

Danas na Podbrdu molimo krunicu u 14 sati, u petak je križni put na Križevcu u 16 sati. (ljetni molitveni program).

Ovaj tjedan su ljetne kvatre. Čitav tjedan moli se za posvećenje ljudskog rada te za urod zemlje, a posti se u srijedu, petak i subotu. U subotu ujutro slavimo misu s posebnim misnim obrascima i molitvama kvatri.

U srijedu, 31. svibnja u 20:00 sati u kapelici klanjanja biti će sv. misa i obnova zavjeta za mlade iz Međugorja. Pozivamo roditelje i mlade iz naše župe da se odazovu na ovaj poziv.

Od četvrtka (1. lipnja) mijenja se satnica večernjeg molitvenog programa. Ljetni molitveni program bit će od 1. lipnja do 1. rujna. Krunica će počinjati u 18 sati, a sveta misa u 19 sati. Križni put na Križevcu petkom i molitva krunice na Podbrdu nedjeljom bit će u 16 sati.

Kroz ova tri mjeseca mijenja se večernji molitveni program subotom. Subotom nakon večernje mise slijedi molitva za zdravlje duše i tijela te slavna otajstva krunice, a od 22 do 23 sata klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu.

Idući petak, subota i nedjelja prvi su u mjesecu i dani su pomirenja. Sveta misa u Miletini je u petak u 6:45 sati, a na Vionici u subotu u 7 sati.

U iduću nedjelju 4. lipnja je svetkovina Presvetog Trojstva. Raspored sv. misa: župna crkva 7, 8, 9:30, 11 i 19 sati. Blagoslov polja je na Jovanovića groblju u 11 sati. U područnim crkvama, u Vionici, Miletini svete mise su u 9 sati.

Ostavite komentar

Pin It