Župne obavijesti – 26. ožujka 2023.

Danas na Podbrdu molimo krunicu u 14 sati, u petak je križni put na Križevcu u isto vrijeme. U iduću nedjelju je Cvjetnica – Nedjelja muke Gospodnje. Blagoslov grančica bit će u 10:45 sati na temeljima stare crkve, odakle u procesiji krećemo u župnu crkvu. Svete mise u iduću nedjelju u župnoj crkvi su u 7, 8, 11 i 18 sati. Pjevanje muke je pod pučkom misom. Na svim misama bit će blagoslov grančica. Nema đačke mise. U područnim crkvama mise po uobičajenom rasporedu.

PETA ŽUPNA KATEHEZA
Nastavljamo s našim katehezama u korizmi. Sljedeća kateheza je u srijedu, 29. ožujka u 19:30 sati u Dvorani Ivana Pavla II..

PREDUSKRSNA ISPOVIJED U PODRUČNIM CRKVAMA (Miletini, Vionici, Šurmancima) – U četvrtak, 30. ožujka u 15 sati; – ZA ĐAKE – U petak, 31. ožujka u 12 sati u župnoj crkvi.

Iduće subota i nedjelja prvi su u mjesecu i dani su pomirenja. Sveta misa u Miletini je u petak 31. ožujka u 6:45 sati, a na Vionici u subotu, 1. travnja u 7 sati.

Obavijest iz MZ Bijakovići
Odbor za groblje Brzomelj poziva sve ukopnike groblja Brzomelj koji imaju neoznačene ili nejasno označene grobove svojih predaka da se jave na broj 063/065 – 544 do 1. lipnja radi označavanja istih. Molimo i nove obitelji iz Bijakovića da se jave na ovaj broj kako bi se upoznali s Pravilnicima vezanim za groblje Brzomelj.

Ostavite komentar

Pin It